KezdőlapLegjobb FotókFotókFelhasználókSzabályzatÚtmutató englishmagyar

Üdvözöllek
Kategóriák
 
Regisztráció

Az eyeofnature.hu oldalának üzemeltetője, a Thomas Picture Kft. (továbbiakban Üzemeltető) az oldal felületén, valamint az ehhez kapcsolódó tevékenysége során az adatvédelmi jogszabályban előírtaknak megfelelően jár el.

A felhasználók hozzájárulnak ahhoz, hogy az oldalon megadott személyes adatait Üzemeltető kezelje, azokat a Felhasználónak nyújtott szolgáltatások során illetve, statisztikai és marketing célból felhasználja. Üzemeltető kijelenti, hogy a felhasználói adatokba kizárólag a Thomas Picture Kft. erre jogosított munkatársai tekinthetnek bele.

Oldalunkon harmadik fél által nyújtott szolgáltatásokra történő jelentkezés esetén Felhasználó hozzájárul, hogy megadott adatait a harmadik fél részére továbbítsuk. A harmadik fél neve minden esetben fel van tüntetve az általa nyújtott szolgáltatások aloldalán.

A személyes adatokat minden más esetben harmadik félnek nem adjuk ki és nem tesszük közzé. Üzemeltető Felhasználó számára lehetőséget biztosít, hogy a róluk tárolt adatokat megismerhessék, szükség esetén módosíthassák. Felhasználók adataikat önkéntesen adják meg.

Üzemeltető minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos őrzése érdekében, de nem vállal felelősséget az adatok megsemmisüléséért, sérüléséért, vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror-, vagy bűncselekmény esetén. Üzemeltető mindent megtesz azért, hogy az oldalaihoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes legyen, de nem vállal felelősséget az esetlegesen fellépő hibákért, mely az oldal nem megfelelő működését, vagy esetleges adatvesztést okoz.

Felhasználó az adatvédelmi nyilatkozatot adatai megadásával elfogadja.
 
Keresés
Keresés:
Összetett Keresés
Természetfotó Magazin
Természetfotó Magazin
Partnerek
fotooktatas.hu
Raptors
MAFOSZ
Nimfea Természetvédelmi Egyesület
Statisztika
Felhasználók 2,049
Fotók 5,780
Kommentek 18,160
Megtekintve 35,090,915

BemutatkozunkKapcsolatSajtószobaMédiaajánlatJogi nyilatkozatTermészetfotó Magazin PhotoPost
Minden jog fenntartva © 2010 Thomas Picture kiadó Kft
A weboldal teljes tartalmát, írásos és képes anyagait, beleértve a magazint is. A kiadó kizárólagos tulajdonát képezik. A meg nem rendelt kéziratokért és illusztrációs anyagokért a kiadó nem vállal felelősséget.