KezdőlapLegjobb FotókFotókFelhasználókSzabályzatÚtmutató englishmagyar

Üdvözöllek
Kategóriák
 
Szabályzat

Eye of Nature weboldal működési szabályzataA www.eyeofnature.net Eye of Nature nemzetközi képmegosztó oldal általános működési szabályaiAz oldal célja, hogy egy kiemelkedő minőségi és nemzetközileg ismert magazin olvasóinak és minden természetfotósnak lehetőséget biztosítson az általa készített fotók bemutatására. Egyaránt várunk amatőr és professzionális fotósokat a világ bármely részéről. A kérésünk annyi, minden felhasználó jelölje be milyen nyelven (nyelveken beszél) ennek megfelelően tudja fogadni a kommenteket. A fő célunk a természetfotográfia rendkívül igényes, minőségi fényképekből és hozzászólásokból álló weboldal üzemeltetése.

1. A www.eyeofnature.hu (eyeofnature.net és eyeofnature.eu továbbiakban oldal) üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy bármilyen előzetes figyelmeztetés nélkül töröljön nem megfelelő színvonalú képeket, valamint az oldal morálját romboló kommenteket, felhasználókat!

2. Az oldalon vulgáris szöveg vagy az arra utaló kifejezések használata tilos. Az ilyen jellegű felhasználókat figyelmeztetjük, és ha ennek ellenére is előfordulnak szabálysértések, felszólítás után töröljük az oldalról.

3. A felhasználó figyelembe veszi, hogy a feltölthető képek minimális mérete 300 KB/kép, maximális mérete 1 MB/kép lehet.

4. Ha elérte az ingyenes (10 MB) feltöltési limitet, kérjük pontozzon és írjon kommenteket más felhasználok képekhez (minimum 250 karakteres) így szerezhet további tárhelyet.

5. Képek törlésével tud felszabadítani tárhelyet.

6. A Eye of Nature szabályai szerint minden felhasználó értékelését az értékelt kép szerzője megkap, majd lehetősége van az értékelés minőségének függvényében (minimum 250 karakteres) plusz ajándék tárhelyet adni az értékelő részére a BÓNUSZ gomb megnyomásával. Ezért fontos, hogy minőségi értékeléseket adjunk egy-egy képre, hiszen a kölcsönös szemléletformálás az oldal céljait erősíti.

9. A profi értékelések fotóit nem tudják a felhasználók törölni, hiszen a mi munkánk célja a minőségi fotográfiai szemléletformálás, ennek megfelelően ezek a képek az oldalon végleg fennmaradnak.

10. A feltöltött fotókkal kapcsolatos bármilyen szerzői vagy személyiségi jogi probléma esetén a felelősséget, teljes egészében a fotót feltöltő személy vállalja. Az oldal üzemeltetői, tulajdonosai a vitákban és a jogi problémák tisztázásában nem vesznek részt. Az oldalon található fotókért, adatokért, az oldal tulajdonosai nem vállalnak semmilyen felelősséget.

11. Az oldalon látható fotók a szerző kizárólagos tulajdonát képezik, semmilyen más célra nem használhatóak fel. A felhasználók adatait bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk ki.

12. Az oldal üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot, hogy a testvér www.termeszetfotomagazin.hu és www.naturephotomagazine.com oldalakon az Érdekes helyek rovatban a minőségi és a felhasználó által is jóváhagyott fotókat és leírásokat más olvasóval is megossza, ezzel is elősegítve földünk lélegzetelállító tájainak, flórájának, faunájának és természetfotós helyszíneinek bemutatását.

13. A kommentekben/adatlapon és bárhol az oldalon linket kihelyezni, csak saját magánjellegű (fotós portfolió) weboldalak ismertetésének céljából szabad elhelyezni. Az oldal üzemeltetői, fenntartják a jogot, hogy minden egyéb üzleti és kereskedelmi jellegű, linkeket és szabálytalan hozzászólásokat töröljenek az oldalról.

14. A szabályzat sorozatos megszegése a felhasználó végleges tiltását eredményezheti!

Minden észrevételt, kérdést, hibabejelentést szívesen fogadunk az admin@eyeofnature.net címen.

Eye of Nature
admin@eyeofnature.net

2012.01.06
 
Keresés
Keresés:
Összetett Keresés
Természetfotó Magazin
Természetfotó Magazin
Partnerek
fotooktatas.hu
Raptors
MAFOSZ
Nimfea Természetvédelmi Egyesület
Statisztika
Felhasználók 2,049
Fotók 5,780
Kommentek 18,160
Megtekintve 40,786,210

BemutatkozunkKapcsolatSajtószobaMédiaajánlatJogi nyilatkozatTermészetfotó Magazin PhotoPost
Minden jog fenntartva © 2010 Thomas Picture kiadó Kft
A weboldal teljes tartalmát, írásos és képes anyagait, beleértve a magazint is. A kiadó kizárólagos tulajdonát képezik. A meg nem rendelt kéziratokért és illusztrációs anyagokért a kiadó nem vállal felelősséget.